SLEEVES

Onze eerste leren collectie (toen Triple Pink nog Stella Maye was) bestond uit een kraag, manchetten, sleeves en een cover voor mijn mobiele telefoon. Inmiddels zijn we vele collecties verder en nog steeds komen de manchetten en de sleeves ieder winterseizoen terug, zij het in een nieuwe vorm. Zo ook dit jaar...

EEN NIEUW JASJE

Produceerden we voorheen twee maten (S/M en M/L) hebben we er nu een drukker tussen gezet. Hierdoor kunnen we met één maat werken en zijn ze toegankelijker voor een groter publiek.

De sleeves dragen als een armband en maken van een casual outfit iets speciaals (mijn definitie van een juiste accessoire; dat het iets toevoegt). 

HOE COMBINEER JE DE MANCHETTEN?

Met alles! Onze manchetten staan goed bij een simpele longsleeve, een sweater, een oversized vest, jouw lievelingstrui of onder een mooi colbert. 

De manchetten zijn verkrijgbaar in zwart leer en kosten € 37,50 per paar.  Binnenkort worden de eerste exemplaren online gezet, maar wie zeker wil zijn van een paar, kan via onderstaande button een reservering plaatsten.

 
Triple PinkComment