MEET RIVA

Ik als ik ga winkelen: "geen schoenen kopen, geen schoenen kopen, geen schoenen kopen, geen schoenen kopen... Hee, een tas" en volgens mij ben ik niet de enige. Vrouwen hebben iets met schoenen en tassen, en kopen vaak bij ieder paar schoenen een nieuwe tas en visa versa. 

Gelukkig ben ik niet zó erg en past mijn tas bij ieder paar schoenen dat ik koop ;)) Zelf gebruik ik handtas Stella in warm grijs met daarin etui Liv' large in het zwart. In de etui bevindt zich etui Liv' small met mijn make-up, mijn cardholder uit de vorige collectie en mijn telefoon. Mocht het zo zijn dat ik vanuit het werk door moet naar een etentje, hoef ik alleen Liv' large uit mijn handtas te halen en ik heb een clutch met daarin de voor mij belangrijke items. 

Nieuw in de collectie is handtas Riva! Deze is net iets groter dan handtas Stella en daardoor voor mij nog makkelijker te combineren. Handtas Riva heeft een binnenvak met rits en een ring voor keycord Cléo. Groter wil namelijk niet altijd zeggen, moeilijker te vinden. We blijven pragmatisch denken. 

Riva is verkrijgbaar in zwart en donkerbruin en is hier verkrijgbaar!

Triple PinkComment