HAPPY NEW YEAR

Nieuwjaarsdag! Dé dag om terug te kijken op het afgelopen jaar en vooruit te kijken naar het jaar wat komen gaat…

2015

Toen ik in oktober 2014 het label Triple Pink lanceerde durfde ik (nog) niet groot te denken. Toch ben ik achteraf gezien trots op deze slow start.

Zo hebben wij in 2015 de basis van het label gelegd, we hebben een identiteit gecreëerd en ervoor gezorgd dat we op alle fronten kwaliteit kunnen leveren. Nu de basis goed is, kunnen wij ons gaan focussen op het komende jaar.

Deze basis betreft ook ons nieuwe kantoor, welke hopelijk het eerste kwartaal van 2016 klaar is en welke voorzien is van alle gemakken: een inpaktafel, genoeg ruimte voor enerzijds de voorraad en anderzijds de verzenddozen, de administratie en dergelijke.

Met focussen bedoelen wij tevens het grotendeels loslaten van onze andere divisie; Stella Maye Webdesign & more.

2016

Waar we in 2015 mee begonnen zijn en waar we in 2016 zeker mee door gaan is het perfectioneren van onze collectie en het uitbreiden van het aantal verkooppunten in Nederland en daar buiten. We zijn klaar voor het grote publiek en hopen dit in 2016 te kunnen uiten via de Media, zowel print als digitaal.

We willen groeien en daar kunnen wij jullie (hulp) goed bij gebruiken. Houdt daarom onze nieuwe pagina careers in de gaten, want wellicht gaan wij in 2016 samenwerken ;))

Kortom: in 2016 gaan we investeren. In het merk en in de toekomst!

Gelukkig Nieuwjaar allemaal!

XX

 

Triple PinkComment