EXPLORE

Momenteel zijn wij achter de schermen druk met de voorjaarscollectie. De collectie draagt de naam explore en gaat volledig over ontdekken, loslaten (van gewoonten) en genieten. 

Slow down, enjoy the simple pleasures in life and remember: direction is so much more important than speed. Follow your arrow, wherever it points. Adventure starts where plans end! Risk or regret? You choose!

Hieronder een sneakpreview van rugzak Pepe, gemaakt in een sample kleur; een kleur uit onze huidige collectie. De echte kleuren worden te zijner tijd geïntegreerd!

About the look: enerzijds eenvoud en kwaliteit, anderzijds comfort en warmte, maar altijd stijlvol en tijdloos.

De eenvoud zie je voornamelijk terug in de ontwerpen van onze tassen; weinig details, branding aan de binnenkant en sobere kleuren. Daarnaast denken wij na over gebruikersgemak. Een extra vak mèt rits aan de buitenkant van de tas, maar dan wel aan de rugzijde... net even wat minder diefstal gevoelig. Ook zijn al onze (grote) tassen aan de binnenzijde voorzien van een zaklamp, zodat je in één oogopslag ziet wat er in de tas zit ;)) 


Gister op Facebook gemeld dat wij bezig zijn met een leuke premium (give away)... December is tenslotte de maand van de cadeautjes! Hoe, wat, waar en wanneer volgt snel! Wij maken deze premiums in opdracht, uit naam van Triple Pink. Wil jij als eerste op de hoogte zijn, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief.

Triple PinkComment