SUSTAINABLE

Onlangs zag ik op Facebook de volgende tekst voorbij komen:

Je bent wat je eet!
— geef mij dan maar een Victoria Secret model

Toch willen steeds meer mensen weten wat ze eten en kiezen hierdoor steeds vaker voor eerlijke voeding. Dit maakt de stap naar duurzame kleding een stuk kleiner; je bent wat je draagt!

Zo aan het einde van ieder jaar maak ik voor mezelf de balans op en bedenk ik hoe ik één en ander het komende jaar anders ga doen. Nu ben ik niet iemand die iedere ochtend een verse groentesap ga maken, maar minderen met suiker staat wederom op het programma. De reden: volgend jaar word ik 40 en aangezien mijn leven dan begint... ;)

Zonder dollen: minder snoepen, meer bewegen en rekening houden met mens en natuur tijdens de productie van mijn collectie zijn punten die ik zeker wil nastreven.

Zoals Vivienne Westwood zegt: buy less, choose well, make it last.

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2015?

 

Triple PinkComment