AUTUMN/WINTER

Zoals vermeld in een eerder blog zijn wij gedurende de maand augustus offline geweest. Niet helemaal natuurlijk, want achter de schermen zijn wij altijd bezig, alleen dit jaar (wegens het ontbreken van wifi) minder dan gehoopt. Mede hierdoor hebben wij de site weer online gezet, maar ontbreken de foto's van de nieuwe collectie; deze volgen in de loop van komende maand!

Wat hebben wij dan wel gedaan? Genoten. Echt genoten. Van elkaar, van de omgeving (Limburg is echt prachtig) en van de mensen die we hebben ontmoet. Zo heb ik een paar hele leuke winkels 'ontdekt' die qua look & feel echt aansluiten bij Triple Pink en ook deze hoop ik snel met jullie te delen.

Wat kunnen jullie verwachten van de nieuwe collectie? Eigenlijk is er niet veel veranderd, behalve dat we weer een stap verder gaan. We hebben goed geluisterd naar jullie wensen en een aantal van deze zijn verwerkt in onze nieuwe tassen en accessoires. Qua kleur werken wij uiteraard met zwart en als extra kleur hebben wij gekozen voor een hele mooie donkerbruin.

Qua collectie kijk ik uit naar het nieuwe seizoen, naar de samenwerkingen (een aantal van onze items zijn wederom gebruikt tijdens de fotoshoot van Dyanne Beekman) en de mooie materialen; ik ben dol op leer, wol en dergelijke, maar qua weer mag het van mij nog heel lang zomer blijven.


AGENDA

Op zondag 11 september as. staat Triple Pink samen met by Christina op het Seinfestijn in het centrum van Haarlem. Klik hier voor meer details. 

Triple PinkComment